Sala de premsa

Som pioners en el disseny i la implementació dels programes d’intervenció social més innovadors en les nostres àrees principals com infància i família, dones, justícia, salut mental i gent gran, a més d’altres com les persones amb discapacitat, joves, la inclusió sociolaboral, la gestió de centres especials d’ocupació o el servei de Suport a la Capacitat jurídica de la persona.

La nostra capacitat de gestió va lligada al nostre coneixement, que mantenim en constant evolució, compartim i difonem. A les xarxes socials som:  @IntressOrg

Treballem amb un model d’atenció i tasca social centrat en la persona i en la promoció de la seva autonomia. Actualment podem difondre i elaborar continguts relacionats amb tot allò que abordem des dels serveis socials i atenció a les persones.

Posa’t en contacte amb l’àrea de comunicació (Manel Piñeiro i Sara Barrera) a través del correu comunicacion@intress.org o al telèfon 678 273 571

Coneix una mica més Intress

L’entitat: Intress

Som una entitat sense ànim de lucre que atén persones en risc d’exclusió social des de l’inici al final del seu recorregut vital, en el moment en què ho necessitin. Treballem perquè les persones exerceixin els seus drets i puguin triar com volen viure.

+ INFO

Infància i família

Detectem i intervenim en famílies que travessen situacions difícils, que posen en risc a tota la unitat i als nens i nenes, ciutadans de ple de dret.

+ INFO

Dones

Ens basem en la premissa que l’origen de la desigualtat és el sistema patriarcal de la societat, el qual és una construcció històrica i social, el que assenyala la possibilitat de canviar-lo per un model social just i igualitari.

+ INFO

Salut Mental

Treballem per a la plena incorporació social de les persones amb trastorn mental greu des d’un model d’atenció centrat en la persona i en la seva recuperació.

+ INFO

Gent Gran

Molts homes i dones del nostre país han recorregut bona part del seu camí. Parlem d’homes i dones que han viscut i volen seguir vivint amb passió. Per què no? És que per ventura la passió es contradiu amb tenir més de 65 anys?

+ INFO

Coneix les altres àrees de l’entitat aquí

PERSONES

ateses

52.164
SERVEIS

prestats

221
PROFESSIONALS

contractats

2.020
PERSONES

voluntàries

64
INGRESSOS

al 2023

73,5M €
ÀREES

d’intervenció

14