Treballa amb nosaltres

Formar part d’Intress vol dir formar part d’una organització líder en el sector del benestar social, compromesa a millorar la qualitat de vida de les persones que atenem. Ho fem a través de centres, serveis i projectes innovadors en l’àmbit de la intervenció social.

Busquem professionals amb diferents habilitats que vulguin formar part d’aquest compromís de l’entitat, per treballar a favor d’una societat més justa.

Intress

Gira-Sol

Coneix una mica més la política de RRHH d’Intress

Política d’Igualtat

Intress treballa amb perspectiva de gènere, en els serveis que gestiona com amb les persones que treballen a l’organització. Està en vigor el Pla d’Igualtat, que adequa el plantejament inicial a la situació actual.

+ INFO

Política d’integració

La integració sociolaboral de persones amb diversitat funcional i trastorn mental és una de les línies de treball d’Intress. La Fundació Intress i la Fundació per a la salut mental Gira-Sol compten amb centres especials d’ocupació i més del 80% de la seva plantilla està integrada per persones amb diversitat funcional, amb un total de 64 professionals entre equip tècnic de gestió i treballadors. En els nostres serveis ens regim per la Llei d’Integració Social del Minusvàlid (LISMI).

Promoció interna

Entre les diverses apostes d’Intress per promoure el desenvolupament de les persones, comptem amb un procediment per a la promoció interna. L’objectiu és possibilitar carreres i itineraris professionals perquè els treballadors puguin seguir una promoció ascendent i/o horitzontal, desenvolupant sempre les seves habilitats i motivacions.

+ INFO

Pla de relleu

Aquest pla estableix garanties, tant pel que fa a la continuïtat del talent com a la jubilació satisfactòria dels professionals. El pla permet estudiar, gestionar i facilitar un itinerari professional, tant si la persona vol desvincular-se abans de l’entitat com si vol preparar un relleu ordenat o si vol allargar la seva vida laboral.

+ INFO
PERSONES

ateses

52.164
SERVEIS

prestats

221
PROFESSIONALS

contractats

2.020
PERSONES

voluntàries

64
INGRESSOS

al 2023

73,5M €
ÀREES

d’intervenció

14